Un petit adéu al despatx de Direcció artística del Lliure.

Aquest 30 de juny de 2015 deixo el despatx de direcció artística del Teatre Lliure on he estat treballant les últimes temporades. Primer amb l’equip de l’Àlex Rigola i en aquestes darreres quatre temporades sota la batuta d’en Lluís Pasqual. Han estat unes quantes temporades plenes d’aventures lligades al dia a dia del Teatre Lliure. Entono aquest petit adéu, content per la feina feta i satisfet de pensar que des d’aquest despatx pugui haver aportat un gra de sorra a la tasca de la direcció artística d’aquest teatre. Un teatre on he après, estimat i viscut el teatre de la manera més profunda, completa i Lliure, imaginable.
Inicio amb il·lusió una nova etapa dedicada, en el futur més immediat, a projectes propis que són reptes fantàstics en els que em vull submergir a fons, amb el privilegi afegit de tornar a treballar de nou al Lliure com a director. Una nova etapa amb moltes ganes de posar al servei de nous projectes l’experiència acumulada. Una etapa que, espero i desitjo, em portarà cap a nous horitzons. La bossa d’idees està plena i no para de créixer.
Sé que el llaç del meu compromís amb el Lliure no es desfarà mai, el Lliure ja forma part de la cadena del meu ADN, el teatral i el personal. I sé del cert que, sempre que el Lliure ho necessiti i ho vulgui, hi tornaré per fer tot allò que personalment i professional pugui fer pel nostre estimat Teatre Lliure.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s